FAQ - Huurdersvereniging Arcade

Kan iedereen lid worden van Arcade?HILLEGOM 010312_2673

Elke huurder van Woonstichting De Key kan lid worden van Arcade.

Kan ik voor elke klacht terecht bij Arcade?

In principe kunt u voor elke klacht over uw woning of wooncomplex terecht bij Arcade. U moet uw klacht natuurlijk wel eerst gemeld hebben bij de Key of bij uw bewonerscommissie.

Hoe betaal ik mijn contributie?

De contributie wordt door De Key maandelijks samen met de huur automatisch ge-ïnd. De Key draagt deze contributie weer af aan Arcade.

Wat kost mij het lidmaatschap van Arcade?

De maandelijkse contributie is Eur 0,60.

Kan ik zelf ook een bewoners commissie oprichten?

In principe zou elk wooncomplex van de Key een bewoners commissie moeten hebben.

U kunt op onze site een overzicht vinden van bewonerscommissies en bewonersverenigingen die bij Arcade zijn aangesloten.

Helpt Arcade bij het opzetten van een bewoners commissie?

Ja. Arcade zorgt voor financiële ondersteuning en faciliteert de commissies ook op andere wijze.Masira-gebouwen-100612-018

Wat betekent de overlegwet?

De overlegwet waarborgt het recht van bewoners op alle noodzakelijke informatie over projecten en plannen van de Woonstichting. Tevens is hierin de communicatieplicht van de Woonstichting naar haar huurders geregeld.

Helpt Arcade ook bij renovaties?

Juist bij grootschalige renovaties is het belangrijk dat er een bewoners commissie wordt opgericht. Arcade werkt hier actief aan mee en helpt de bewoners bij de opzet, maar ook in de verdere communicatie met De Key.

Hoe kom ik in contact met Arcade?

U kunt bellen, mailen en schrijven. Alle informatie hierover vindt u op de pagina contact.

Kan ik ook mee beslissen?

Elke bewonerscommissie heeft een vertegenwoordiger in de Ledenraad van Arcade. De Ledenraad

PAG 23 CLEYNDERTWEGhttp://www.hvarcade.nl/wp-content/uploads/2013/12/PAG-23-CLEYNDERTWEG-300x200.jpg 300w" sizes="(max-width: 797px) 100vw, 797px" />

beslist over de benoeming van bestuursleden, de financiële begroting en belangrijke beleidsbeslissingen.

Kan ik ook mee helpen?

Arcade is altijd op zoek naar nieuwe bestuursleden of leden voor in een van de werkgroepen. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik zien of er in mijn complex een bewoners commissie is?

Op de pagina bewoners commissies staan alle bij Arcade aangesloten bewoners commissies op een rijtje.